ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 105-107
Αθήνα, Τ.Κ 11521
τηλ. 210 6461507

ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

Δευτέρα & Πέμπτη
19:00 - 23:00

Search
Close this search box.

Κλασική Χειρουργική

ΚΛΑΣΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Κλασική Χειρουργική

Με τον όρο αυτό εννοούμε την γνωστή μέχρι το 1990 χειρουργική με τις μεγάλες τομές στο σημείο του σώματος το οποίο έπασχε.

Με τον όρο αυτό εννοούμε την γνωστή μέχρι το 1990 χειρουργική με τις μεγάλες τομές στο σημείο του σώματος το οποίο έπασχε.

Η αρχική εκπαίδευση του χειρουργού Ανδρέα Πολυδώρου στην Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας βασιζόταν σε αυτήν την τεχνική. Οι σπουδές ολοκληρώθηκαν στην Αγγλία με Υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για δύο χρόνια στις πανεπιστημιακές κλινικές GI Unit, University College Hospital and The Middlesex Hospital, London, UK και University Department of Surgery, Leeds General Infirmary, UK εξειδικευμένες και οι δύο στα νοσήματα του πεπτικού συστήματος.

Μετά από αυτή την άριστη και άρτια εκπαίδευση υπηρέτησε αρχικά στο ΕΣΥ ως επιμελητής και στην συνέχεια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ως μέλος ΔΕΠ κατέχοντας τα τελευταία χρόνια τον βαθμό του Τακτικού Καθηγητή Χειρουργικής. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα είχε την ευκαιρία να εκτελέσει αρκετές χιλιάδες επεμβάσεις ανοικτής χειρουργικής, επείγουσες και προγραμματισμένες, με ιδιαίτερη επιτυχία και αποτελεσματικότητα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μεταξύ των άλλων, είναι η χειρουργική του ήπατος, των χοληφόρων και του παγκρέατος που η δραστηριότητά του είναι γνωστή σε όλη την χώρα. Επίσης έχει ασχοληθεί με την ογκολογία του πεπτικού συστήματος αντιμετωπίζοντας όλες τις κακοήθεις νόσους του πεπτικού συστήματος.